Technic

Tarasola Technic er en elegant bioklimatisk konstruksjon med et modernistisk utseende og design. Det er den mest avanserte modellen i Tarasola sitt sortiment, med åpning av taket automatisk, gjennom rotasjon av aluminiums lameller som beveger seg fra en vinkel på 0° til 135 °. Evnen til å rotere lamellene til en presis posisjon gir muligheten til å kontrollere mengden sollys og luft, og tilpasse pergolataket til solvinkelen. Den robuste konstruksjonen tåler de fleste værforhold, inkludert sterk vind opp til 160 km/t, samt snølast fra 120 kg/m2 – 620 kg/m2 avhengig av konstruksjonens størrelse. Vann dreneres gjennom integrerte takrenner som er skjult i søyler. Pergola kan oppgraderes med et stort antall tilbehør, for eksempel integrert LED belysning, infrarød varme, integrerte høyttalere, skyveglass, fastglass, Zip sun screen som beskytter deg mot vind, regn og sterkt sollys. Samt vind-, regn- og temperatursensorer.

Den lar deg nyte pergolaen nesten hele året. Takket være forskjellige modulære muligheter kan du dekke et område av alle størrelser og skape drømmeterrassen din. Denne modellen passer også fin til uterestauranter etc. og leveres i frittstående konstruksjoner og konstruksjoner koblet til eksisterende bygg.

Les mer her

Cubic-Pavilon

Kubisk terrassehimling er et tak med en veldig vanlig kubikkstruktur. Dette produktet er et flott alternativ for designkontorer, arkitekter så vel som for enkeltpersoner som setter pris på originalitet. Denne typen Pergola i et frittstående alternativ som ser ut som uforenelig, noe som gjør det mulig å dekke et område større enn 72m2 med sin ene modul. Kubisk terrassehimmel ble designet slik at den lignet en terning. Rett vinkler som brukes i designet gjør at vi kan innarbeide tilleggsutstyr. Systemet til skyvedørene i glass eller Zip Sun Screen lukker den arkitektoniske formen, beskytter mot dårlige værforhold og fremhever den geometriske designen. Kubisk pergola er motstandsdyktig mot regn, oppvarming og UV. Regnvann dreneres gjennom det skjulte takrennesystemet. Full automatisering og styringen av foldetaket garanterer jevn, praktisk og diskret kontroll. Takket være muligheten for å få konstruksjonen malt i en farge du ønsker, passer Cubic tarasola til ethvert prosjekt.

Les mer her

Loft

Det er dedikert til bygninger bygget i skandinavisk stil. En bestemt type fra designet- minimalistisk, beskjeden, med et karakteristisk gavltak er en inspirasjon for mange arkitekter. Den inneholder alle mulige funksjoner i en nyttig og romslig konstruksjon. En modul med maksimal størrelse kan dekke en terrasse, en hage eller en terrasse som er så stor som 100m2. En enkel struktur når det gjelder sammenføyning og høyt tak gjør det mulig for brukerne å nyte plassen fritt. Det er et spesialprodukt, ikke bare med hensyn til muligheter, men også på grunn av måten tak duken rulles fra toppen og ned, og avslører plassen ovenfor. Det kan oppgraderes med et stort utvalg utstyr fra vår katalog, takket være det er det mulig å oppnå en uforenelig effekt. Loftterrasse, så vel som de fleste konstruksjonene produsert av Tarasola, kan utstyres med integrerte LED lys, LED striper, infrarøde varmeovner, skyve glass, fast glass og Zip Sun Screen. Den kan males i en ønsket RAL farge pulverlakk. Som et resultat kan det bli en del av landskapet. Det kombinerer overraskende tradisjon med modernitet fordi den bare er tilgjengelig i et frittstående alternativ.

Les mer her

Wave

Wave er en pergola fra Tarasola med baldakin som styres manuelt. Den imponerer med sin myke og delikate design, men er en robust konstruert aluminiums konstruksjon. Det bølgete stoffet er behagelig å se på, men gir effektiv beskyttelse mot regn og sol. Vi anbefaler en lakkimitasjon av tre for et unikt utseende. Målet vårt var et unikt utseende som lignet på laget av tre stolper som design var opprinnelsen av.

Les mer her

Flat

Tarasola Flat er en løsning som ble laget spesielt for moderne arkitektur. For å beholde de rette vinklene får den til å passe perfekt inn i de moderne arkitektoniske formene. Konstruksjonen består av lister laget av ekstrudert aluminium, sammenleggbar duk av stoff og systemisk duk. Standard baldakin er laget av Tech-Protect stoffet, som er et teknisk trelags materiale produsert spesielt for denne typen tak. Det er helt vanntett, lystett, beskytter overflaten under kalesjen mot oppvarming og UV. Takbelegget er designet på en måte som gjør det mulig å tømme vannet fritt til en av kalesjens sider. Vann føres til støtteprofilene gjennom takrennen og dreneres deretter til utsiden. De mest karakteristiske trekkene ved denne konstruksjonen er visuell letthet og enkelhet, mens strukturen er veldig solid og justert samt motstandsdyktig mot tøffe og skiftende værforhold. Flat har også flere valgmuligheter for tilbehør, skyveglass, fast glass, integrerte LED lamper, LED striper, Zip Sun Screen, infrarøde varmeovner.

Les mer her

Elegancy

Tarasola Elegancy er en stilig takterrasse i stoff som kombinerer enkelhet og luksus. Takket være moderne teknologiske løsninger som ble introdusert i strukturen, er det et enkelt og praktisk alternativ som kan passe inn i de fleste arkitektoniske stiler. Aluminiums konstruksjonen er utstyrt med et uttrekkbart tak med tre lag TechProtect-stoff, som er vanntett, ikke-brennbart, UV-bestandig og svært holdbart. Inntrukket stoff er dekket og beskyttet med et aluminiumsdeksel. Tarasola Elegancy tåler tøffe værforhold, inkludert sterk vind opp til 120 km/t. Regnvann dreneres gjennom et integrert takrennesystem som er skjult i søyler. Den kan oppgraderes med et stort utvalg tilbehør, for eksempel integrert LED -belysning, LED striper, skyveglass, fast glass, Zip sun screen som beskytter deg mot vind, regn og sterkt sollys, infrarød varme, integrerte høyttalere, samt vind-, regn- og temperatursensorer. Den lar deg nyte terrassen din fullt ut fra en tidlig vår til sen høst. Tilgjengelig med ekstra tilbehør som lar deg nyte terrassen, hagen eller restaurantterrassen det meste av året. Det vil være et fokuspunkt for fritid, fester og familiemiddager.

Les mer her

Light

Tarasola Light er et moderne produkt laget spesielt for mellomstore og store terrasser. Den karakteristiske egenskapen er sparsommelighet ved sammenføyning med samtidig bevaring av konstruksjonens holdbarhet og stabilitet. Takrenne er ikke synlige når baldakinen er åpen. Regnvann renner fritt inn i den fremre delen av taket. Denne konstruksjonen er laget av ekstrudert aluminiums profil som må festes til veggen i bygningen. Takket være påføring av skinnene og støttelister kommer det fram et moderne og visuelt lett produkt. Standard baldakin er laget av et Tech-Protect stoff, som er et teknisk trelags materiale produsert spesielt for denne typen baldakiner. Det er helt vanntett, lystett, beskytter overflaten under duken mot oppvarming og UV. Den er også utstyrt med en deksel som beskytter materialet når det foldes opp i åpen posisjon. Det er mulig å installere noen ekstra elementer som integrert belysning og infrarød varme radiatorer. Tarasola Light er et produkt som er skreddersydd spesielt for en krevende klient – målet er å beskytte alle brukere mot sol og regn.

Simple

Tarasola Simple kan betraktes som et kompromiss mellom prisen og et interessant design. Det ser fint ut i et moderne så vel som tradisjonelt miljø. Det er dedikert spesielt for de små private investeringene. Enkel terrassehimmel kan styres manuelt eller med en elektrisk installasjon. Den er bare tilgjengelig i mot-vegg-versjonen. Alle aluminiums profiler til produktet – skinner og støtteføtter – er redusert i størrelse for å gjøre konstruksjonen minimalistisk. Et skjult system gjør at regnvannet kan strømme fritt til den fremre delen av kalesjen, der takrenneanlegget er plassert. Tilsynelatende beskjeden Tarasola Simple er en pergola med mange muligheter. Produktet er forberedt til å kunne ha LED lamper, Zip Sun Screen og infrarød varme radiatorer installert. Den forvandler et rom til en beroligende og avslappende sone uten frykt for endrede værforhold.

Les mer her