TECHNIC

TARASOLA TECHNIC terrasse Pergola er moderne, med minimalistisk design og avansert teknologi. Bioklimatisk type modell hvor taket består av 135 ° roterende aluminiumprofiler. Glatt regulering av vinkelen på lamellene gir full kontroll over sollys, muliggjør naturlig ventilasjon og fri luftsirkulasjon. Den faste, 100% aluminiumsstrukturen er motstandsdyktig mot ekstreme temperaturer og atmosfæriske faktorer, inkludert vindhastigheter opptil 120 km / t og snøbelastninger på opptil 120 kg / m2. Vannet slipper ut gjennom et integrert system som er skjult i støtteprofilene.

TARASOLA TECHNIC terrasseterrasse er pulverlakkert i alle RAL-farger (over 200 farger), samt i trefarget skygge med graining i 20 nyanser. Technic har en bred katalog over tilleggsprodukter, takket være at vi kan oppnå en unik effekt. Lyspunkter integrert med downlights eller LED-striper montert på rammen, gjør at du komfortabelt kan bruke terrassen også etter mørke.

Utstyrt med glass, persienner, stråle varme ovner og lys, kan det være et moderne alternativ for en vinterhage. Takket være den modulære tilkoblingen kan vi fritt skape et ubegrenset rom som krever taktekking. Settet av disse funksjonene gjør det til et uovertruffen og helårsprodukt.

Taket består av roterende lameller (lameller). Rotasjon varierer fra 0 til 135 grader.

CUBIC

Cubic er en struktur med en vanlig linje og kubisk form. Dette produktet er et sofistikert forslag for både design kontorer, arkitekter samt for privatkunder som verdsetter originaliteten. Cubic i en frittstående versjon presenterer seg bemerkelsesverdig, samtidig som det gir mulighet for å dekke området over 72 m² med en modul.

Tarasola Cubic er designet for å være strukturelt og visuelt minner om en terning. De rette vinklene gir mange muligheter til å bruke ekstra utstyr. Skyve glass eller skygge legemer lukker blokken som beskytter mot ugunstige værforhold, og legger i tillegg vekt på det geometriske utseendet til modellen. Cubic er motstandsdyktig mot regn, varme og UV-stråler. Regnvannet tømmes gjennom et usynlig integrert renne system. Full automasjon er en garanti for effektiv, komfortabel og diskret kontroll av taket, og takket være muligheten for å male strukturen i hvilken som helst farge Tarasola Cubic passer inn i hvert prosjekt.

LOFT

Dedikert til skandinavisk stil bygging. Den spesifikke typen, solid, minimalistisk, beskjeden, med et karakteristisk skråtak, er inspirasjonen til mange arkitekter. Den inneholder alle funksjonene til en nyttig og romslig konstruksjon. En modell med maksimale dimensjoner kan dekke en terrasse, hage eller uteplass på 100 m2. Den enkle strukturen og det høye taket lar deg nyte plassen uten noen hindringer.

Dette er et unikt produkt, ikke bare på grunn av dets evner, men også retningen av takmaterialet som foldes, som krøller seg fra toppen til sidene av strukturen, som avslører rommet over hodet.

Takket være en omfattende katalog over tilleggsutstyr, kan hver implementering bli unik. Loft, som de fleste strukturer av Tarasola, har mulighet til å installere lyspunkter, radiantvarmere, installere glass eller persienner. Den kommer i hvilken som helst farge, og beriket med trefargelakkering med korn Loft kan bli en del av det pittoreske landskapet. LOFT kombinerer tradisjonelt med modernitet, og er kun tilgjengelig i en frittstående versjon.

DECOR

Tarasola Decor er en effektiv takterrasse kontrollert manuelt. Et lett tak som danner et bølgemønster er ikke bare en effektiv sikkerhetsfunksjon, men også en interessant dekorativ aksent som legger vekt på karakteren av stedet. Innredning er et perfekt forslag for folk som leter etter et kompromiss mellom funksjonalitet og pris.

Takkonstruksjonen gir et visuelt inntrykk av lysstyrke, men takket være bruken av solide aluminiumprofiler er den stabil. Taket er laget av et tre-lags teknisk stoff, motstandsdyktig mot regn, varme og UV-stråler. Fordelen med Tarasoli Decor er muligheten til å installere den på eksisterende konstruksjoner.

FLAT

Tarasola Flat er en løsning som ble opprettet for forholdene i moderne arkitektur. Bevaring av rette vinkler gjør Flat perfekt tilpasning til en moderne form.

Strukturen består av aluminium ekstruderte profiler, et stoff sårtak og et systemtak som dekker materialet etter montering. Standard taktekking er laget av et tre-lags Techprotect stoff, som er helt vanntett, 100% skyggelegging, varmebestandig og gjennomtrengning av UV-stråler. Taket på Flat er utformet på en slik måte at kile formet materiale fritt kan tømme regnvann til en av sidene. Vannet overføres til støtte profilene til pergola konstruksjonen ved hjelp av side gitteren og dreneres deretter ut.

Designet utgjør visuelt ut av letthet og enkelhet, faktisk er den veldig solid, tilpasset vanskelige og skiftende værforhold.

ELEGANCY

Elegancy passer i alle arkitektoniske rammer, og dets modifikasjoner gir deg mulighet til å skape et pålitelig deksel under alle forhold. Dette er det mest allsidige og mest valgte taket til Tarasola-selskapet. Eleganse kombinerer enkelhet og luksus, og takket være moderne teknologiske løsninger er det også enkelt og praktisk å bruke.

Taket er laget av et tre-lags Techprotect stoff. Strukturen består av en aluminiumsbase, et sammenleggbart tak og et systemtak som beskytter materialet etter rulling. Tarasola Elegancy er et ekstremt slitesterkt og stabilt produkt, preget av høy motstand mot vindkast, opp til 120 km / t. Det er motstandsdyktig mot regn, varme og UV-stråler. Regnvannet tømmes gjennom et usynlig renne system integrert i konstruksjonen. Produktet er tilpasset installasjon av rulleskodder, glasskonstruksjon, belysning eller strålevarme, noe som gjør det mulig å endre uteplassen. Tarasola Elegancy forblir funksjonell fra tidlig vår til sen høst.

Elegancy er en tidløs og multifunksjonell beskyttelse av fritidssonen. Nøye utvalgte elementer av tilleggsutstyr kan bestemme at terrassen, restauranten, hagen eller terrassen blir det viktigste stedet for hvile, fest eller familie middag.

LIGHT

Light er et moderne produkt dedikert til mellomstore og store terrasser tak. Mangel på synlige ledd gjør at konstruksjonen ser veldig lys og futuristisk ut. Etter å ha rullet opp takmaterialet, er det ingen synlig ryggbelt. Regnet renner fritt til forsiden av taket.

Konstruksjonen av ekstruderte aluminiumprofiler er kun montert på veggen av bygningen. Takket være integrering av guider med støtteprofiler uten synlige ledd, får vi et produkt med et moderne og lyst utseende. Standard takbelegg er laget av Techprotect tre-lags teknisk stoff, som er helt vanntett, 100% skygge, varmebestandig og gjennomtrengning av UV-stråler. Tarasola Light har et innebygd visir system, som i tillegg skaper beskyttelse for stoffet etter rulling. Systemet kan utstyres med tilleggsutstyr i form av integrerte lys- og strålevarmere. Tarasola Light er en modell skreddersydd for den krevende kundens behov for å beskytte mot sol og regn.

SIMPLE

TARASOLA SIMPLE Terrasse taktekking er et kompromiss mellom pris og en interessant design. Det ser bra ut i både moderne og tradisjonelle omgivelser. Det er hovedsakelig ment for små private investeringer. Tarasola Simple er et produkt som kontrolleres manuelt eller bruker en elektrisk motor, som bare forekommer i veggversjonen. Aluminiumprofiler av modellen – føringsbaner og støtteben er redusert for å gi designet et minimalistisk utseende. Taket med to trinn gir fri strøm av regnvann til taket, der rennetsystemet er plassert. Den tilsynelatende beskjedne Simple terrassen er en modell med mange muligheter. Taket er tilpasset for montering av lyspunkter, persienner og strålevarmere. Det skaper et atmosfærisk sted for hvile og avslapning uten å bekymre deg for endrede værforhold.